English Chess Forum

A home for discussions on the English Chess scene.
It is currently Thu Jul 31, 2014 8:35 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Has something broken?
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 9:18 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2007 10:29 am
Posts: 3426
Location: Cove, Hampshire, England.
There appears to be a missing file or two for the prosilver board preference. When I logged on yesterday and today the forum appeared to have to gone back to 1993 in its Look and Feel.

I've had to revert to another board preference style to make it usable. Can you investigate please Carl?

Maybe a CSS file has got corrupted?

John

_________________
Chess Images: http://johnupham.smugmug.com/Chess
IT Manager for the British Chess Magazine: http://www.britishchessmagazine.co.uk
Twitter: @jeupham
Facebook: https://www.facebook.com/john.upham


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 27, 2008 2:58 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 08, 2006 9:05 pm
Posts: 4241
Location: Evesham
John Upham wrote:
There appears to be a missing file or two for the prosilver board preference. When I logged on yesterday and today the forum appeared to have to gone back to 1993 in its Look and Feel.

I've had to revert to another board preference style to make it usable. Can you investigate please Carl?

Maybe a CSS file has got corrupted?

John

I am not about until Sunday now and so will have a look at the issue then

_________________
Cheers
Carl Hibbard


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 6:03 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 08, 2006 9:05 pm
Posts: 4241
Location: Evesham
John Upham wrote:
There appears to be a missing file or two for the prosilver board preference. When I logged on yesterday and today the forum appeared to have to gone back to 1993 in its Look and Feel.

I've had to revert to another board preference style to make it usable. Can you investigate please Carl?

Maybe a CSS file has got corrupted?

John

Should be resolved now John but please let me know either way

_________________
Cheers
Carl Hibbard


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 6:07 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2007 10:29 am
Posts: 3426
Location: Cove, Hampshire, England.
Yep, looks fine now.

What was the cause?

_________________
Chess Images: http://johnupham.smugmug.com/Chess
IT Manager for the British Chess Magazine: http://www.britishchessmagazine.co.uk
Twitter: @jeupham
Facebook: https://www.facebook.com/john.upham


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 28, 2008 6:18 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 08, 2006 9:05 pm
Posts: 4241
Location: Evesham
John Upham wrote:
Yep, looks fine now.

What was the cause?

A corruption in the file cache that this newer version three uses - needed a clear down to rectify

_________________
Cheers
Carl Hibbard


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group